-->
Producători
 
Oferte Speciale
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 

Conditii de Utilizare

Alegerea produselor 

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Cand ati gasit produsul(ele) care va satisfac dorintele, apasati butonul "COSUL TAU" pentru adaugare in cosul de cumparaturi. 

Cosul de cumparaturi 
Se va face directionarea in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatile produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Trimiterea comenzii 
Pentru a putea comanda produsele alese veti gasi in urmatoarea pagina solicitari legate de adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola, dupa care apasati butonul "INTRA" 
In cazul in care comandati pentru prima data, apasati butonul "CONTINUA". 
Pentru a putea cumpara din magazinul virtual www.petshop-pitesti.ro , trebuie sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor, oferindu-va multe facilitati (lista de adrese personala, istoricul comenzilor). 
Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. 

Inregistrarea datelor personale 
Pentru a putea sa va inregistrati este obligatoriu sa completati toate rubricile obligatorii (cele care au in dreptul lor o steluta rosie). 
Putem sa va livram produsele la o alta adresa decat cea proprie! Acest lucru se poate face in fereastra "Adresa pentru expeditie". Poate fi o modalitate de a trimite cadouri direct catre sarbatorit. 
Daca doriti sa achizitionati produsele pe firma, in fereastra "Adaugati comentarii despre comanda dvs" faceti specificarea ca doriti facturare pe persoana juridica. 

Modalitati de plata 
Plata produselor achizitionate se efectueaza la livrarea acestora, in numerar. 
Pentru persoanele juridice se accepta si plata prin Ordin de Plata sau virament bancar. La lansarea comenzii aveti posibilitatea sa mentionati in sectiunea "Comentarii despre comanda" ca doriti sa folositi aceste metode de plata. In acesta situatie veti fi contactat si / sau veti primi un e-mail cu datele necesare pentru a efectua plata. 
La "Adaugare comentarii in legatura cu comanda facuta" va puteti exprima dorinta cu privire la modalitatea de transport, prin posta sau curier rapid, sau alte observatii care se impun.

Ca modalitati de expediere, exista urmatoarele variante:
- prin posta, cu livrarea in 2-4 zile de la data expedierii si cu un cost suplimentar de 10 lei/prim kg;

- prin curier rapid, respectiv firma Cargus, cu livrare in 24-48 de ore (pentru orasele principale) cu un cost suplimentar de 18 lei/prim kg;

Daca pentru localitati limitrofe marilor orase se doreste livrarea prin Cargus taxa de expediere cade in totalitate in sarcina clientului. 

- prin orice alta firma de curierat pe care o preferati cu obligativitatea platii transportului integral de catre dvs.

Livrarea prin curier rapid dureaza in mod normal 1-2 zile lucratoare dar acest timp nu poate fi garantat de

zoopets.ro deoarece depinde in totalitate de serviciile de curierat.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U. G. 34/2014. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. 

Produsele se pot returna, in aceeasi stare in care au fost receptionate, insotite de factura originala. 

In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat. 

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de uzura, lovituri, zgarieturi, socuri etc. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 

S.C. RADIAL S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii returnate (minus taxele de expeditie) in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Finalizarea comenzii se face apasand butonul "VERIFICA"